YALOVA / ÇINARCIK - Gülkent İlkokulu

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA OKUL PROGRAMIMIZ

OKULUMUZDA 100.YIL COŞKUSU

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi (ÇEDES) kapsamında çalışmalar yapmak üzere okulumuzda kurulan DEĞERLER EĞİTİMİ KULÜBÜ öğrencilerimiz, klüp temsilcisi öğretmenimiz Ayşe DİNÇ ve rehber öğretmenimiz Gözde Deniz GÖNÜLALAN rehberliğinde çalışmalarına başladı.Proje kapsamında okulumuza kardeş okul olarak belirlenen Malatya Darende BALABAN İLKOKULU'ndaki kardeşleri için bayram mesajları ve hediyelerini hazırlayan öğrencilerimiz, kardeş okulumuzdaki arkadaşlarının bayramlarını kutladılar.Her zaman onların yanlarında oldukları ve olmayada devam edecekleri mesajını veren öğrencilerimiz yıl boyunca birçok etkinliklerle arkadaşlarına destek vermeye devam ederken,okul idaremiz ve sınıf öğretmenlerimizde kardeş okulumuz BALABAN İlkokulu ile iletişim ve desteklerine devam edecektir.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 103.YIL KUTLAMALARI okulumuz konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanmış olan program ile çocuklarımız doyasıya eğlenip hazırladıkları gösterilerini yoğun katılım sağlayan velilerimize sergilediler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Günü etkinliği  okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.Tüm öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve çok sayıda velimizin katılım gösterdiği Çanakkale Şehitlerini Anma okul programı ile 108.yıl dönümünde Çanakkale Şehitlerimiz saygıyla,şükranla,minnetle bir kez daha anıldı.Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun...

Mrt

Akıl ve zeka oyunları ilçe turnuvasına okulumuz adına  katılım gösteren öğrencilerimiz Elif BALUR,Kadem ÇALHAN,Beren KARAOĞLU,Simay SEZGİN ve Osman Ayaz POLAT yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.Öğrencilerimiz Simay SEZGİN ve Osman Ayaz POLAT branşlarında birinciliği elde ederek 29 Mart 2023 tarihinde Yalova'da yapılacak il  turnuvalarında ilçemizi temsil edeceklerdir.Yapılan turnuvada dereceye giren öğrencilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Nedim KARABACAK tarafından ödüllendirilmişlerdir.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü ve vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.İlçe programının hemen ardından okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin emekleri ile hazırlanan anma programı okulumuzda gerçekleştirildi.Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımları ile gerçekleştirilen programda okulumuzda düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirilirken,İlçe çapında düzenlenmiş olan İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasında birinciliği elde eden okulumuz öğrencisi Egemen Nebi DURMUŞ'a ödülünü ilçemiz kaymakamı sayın Cemil AKSAK verdiler.

Mrt

Gülkent ilk ve ortaokulu etkinliklerimiz. "Okulun amacı sadece öğrenmek değil, daha iyi bir insan olmaktır. Elbette matematik, fen, sosyal bilgiler vb derslerle ilgili bilgileri de öğrenmek zorundasınız. Ancak okuldaki ana hedef şefkat, kişisel farkındalık, organizasyon ve iyilik yapmak gibi becerileri kazanmaktır. Bu, bir öğretmenin esas hedefidir."

Ara

Beslenme Dostu Gülkent'in minik elleri, öğretmenleri ve annelerinin yardımıyla kendi turşularını yapıyorlar.

Ara

Beslenme Dostu Gülkent olarak bu yılki son meyve şenliğimiz çalışkan ikilerden.

Ara

İlkokul öğrencileirmizin diş kontrolleri yapıldı. Ailesi tarafından izin verilen öğrencilerimize florür uygulaması yapıldı.

Ara

20 Aralık 2019 cuma günü gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatımız.